Sportmediation

Problemen oplossen zonder gevecht!

  • Je wilt je weer richten op goede sportprestaties maar weet niet hoe je de problemen bespreekbaar kan maken?
  • Je ziet dat er veel ‘gedoe’ is en dat het mis dreigt te gaan, maar je weet niet hoe je het gesprek aan kan gaan?
  • Je hebt geen zin in een langdurige en kostbare juridische strijd? Want het kost zo ook al héél veel energie en tijd?

In de moeilijkheid ligt de mogelijkheid

Met mediation kom je weer in gesprek en ga je naar een oplossing, hoe eerder je begint, hoe groter de kans op succes is. Wat zou het mooi zijn als je weer gewoon met je teams kan presteren in de sport waar jullie goed in zijn. Als je weer gewoon op je sportvelden, in de zaal of andere sportruimte kan komen en van je sport kan genieten! Als je met z’n allen weer naar een doel toe kan werken, dat kampioenschap winnen of promotie maken?

Preventieve mediation

  • Is er nog geen duidelijk aanwijsbaar conflict maar heb je wel het gevoel dat er iets speelt bij de collega’s onderling?
  • Zijn er misschien plannen voor de toekomst die onzekerheid of verandering gaan geven?
  • Of wil je op zeker spelen en problemen voorkomen?
  • Staan alle neuzen dezelfde kant op?

Het is mogelijk om samen met mij, (je mediator) en met je collega’s om de tafel te gaan zitten om de werkrelatie van nu eens goed door te spreken. Wat gaat er goed en wat kan beter? Hoe zit iedere deelnemer aan het gesprek er in?

Door het gesprek aan te gaan en alle belangen op tafel te krijgen, in de vertrouwelijkheid van de mediation, kan een escalatie voorkomen worden.

Nazorg

Het is altijd mogelijk om kosteloos en vrijblijvend een nazorg afspraak te maken, samen met de andere partij en met mij. Bijvoorbeeld als het jullie toch niet lukt om gemaakte afspraken na te komen. Als er toch weer onenigheid ontstaat over nieuwe afspraken. Of als er vragen zijn over de gemaakte mediation afspraken. Ook is dit mogelijk als jullie er samen niet uit komen om nieuwe afspraken te maken en de omstandigheden veranderd zijn.

In het kosteloze en vrijblijvende eerste gesprek zal ik samen met jullie bekijken wat de problemen zijn en hoe we naar een oplossing kunnen komen. Dan kunnen we een goede inschatting doen of er een vervolgmediation nodig is.

Een vrijblijvend informatiegesprek?

Bel 06 53 66 10 10 of neem contact op

Contact

Letselmediation

Wat zou het mooi zijn als je weer verder kan, toekomstplannen kan maken en vooruit kijken. En zo een langdurige, kostbare en onzekere rechtszaak kan voorkomen. Het ongeluk en de gevolgen zijn verwerkt en afgesloten, achter je gelaten.

Dus heb je geen zin in wéér een langlopende rechtszaak of ben je moe van het steeds weer negatief terugkijken? Denk dan aan letselmediation. Conflicten hoeven niet altijd voor de rechter worden uitgevochten.

Letselmediation kan vaak in één dag voor de definitieve oplossing zorgen, met alle partijen om de tafel, zodat je weer verder kan met je leven. Als mediator en bedrijfsjurist ken ik de lange duur en kosten van de juridische strijd maar ook de mooie mogelijkheden van een mediation oplossing die uitvoerbaar is en door jullie zelf is bepaald!

Doorlooptijd bij Letselmediation

Letsel mediation kan vaak in één (soms lange) dag voor de definitieve oplossing zorgen, met alle partijen om de tafel. Dit is veelal sneller dan in mediation gebruikelijk is. Anders dan in letselmediation duurt de gemiddelde mediation 3 gesprekken van elk ongeveer 2 uur verdeeld over enkele weken. Letsel mediation vindt die (lange) dag plaats in aanwezigheid van alle partijen met hun belangenbehartigers en eventuele benodigde experts. Mocht het nodig zijn om extern advies in te winnen gedurende de mediation dan blijft dat natuurlijk altijd mogelijk. De kosten hiervan komen voor rekening van partijen zelf.

In één dag een oplossing is prachtig. Als je dit te snel gaat en je wilt nog eens rustig over het gemaakte resultaat / de oplossing nadenken dan is dat natuurlijk mogelijk. Dan kunnen we de afspraak maken dat er bijvoorbeeld binnen 24 of 48 uur gereageerd wordt en mogelijk dan alsnog de vaststellingsovereenkomst getekend kan worden.

Maak een afspraak

Ik help je graag met het oplossen van een conflict door mediation. Wil je meer weten over mediation of een vrijblijvend gesprek houden? Vul het onderstaande contactformulier in. Is er spoed? Bel dan: 06 53 66 10 10